Το κλείσιμο των συνεδριών της Ομάδας Ψυχολογικής Υποστήριξης για το καλοκαίρι!

Μέσα σε έντονα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, έλαβε χώρα το κλείσιμο των συνεδριών της Ομάδας Ψυχολογικής Υποστήριξης (Ο.Ψ.Υ.) για το καλοκαίρι, του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», υπό την εποπτεία της ψυχολόγου της κ. Ελισάβετ Γεωργίου.
Σε μια όμορφη εκδρομή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019, στον Κοσμά Αρκαδίας η Ο.Ψ.Υ καλωσόρισε το καλοκαίρι στο ειδυλλιακό τοπίο του αρκαδικού χωριού και πραγματοποίησε την τελευταία της συνεδρία μέσα στις δροσιές κάτω από πλατάνια κι τα έλατα ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε και το Λαογραφικό Μουσείο της περιοχής. Η εκδρομή έκλεισε με επίσκεψη στην Ιερά Μονή Παναγίας Έλωνας Λεωνιδίου, ένα από τα πιο γνωστά μοναστήρια της Αρκαδίας, τόσο για το φυσικό της κάλλος, όσο και για τον προσκυνηματικό της χαρακτήρα.
Εδώ να αναφέρουμε ότι στην Ομάδα Ψυχολογικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Ασθενών συμμετέχουν ασθενείς, άντρες και γυναίκες που νοσούν τώρα ή έχουν νοσήσει μέσα στα τελευταία χρόνια, ενώ στόχος της ομάδας είναι οι ασθενείς να μοιραστούν θέματα που τους απασχολούν και να πάρουν τη στήριξη που χρειάζονται για να μπορέσουν με αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό τους να αντιμετωπίσουν όχι μόνο την ασθένειά τους αλλά και ότι τους απασχολεί. Γιατί….μέσα στην ομάδα τα προβλήματα διαιρούνται και οι χαρές πολλαπλασιάζονται!

                                                                                                                                       

Το κλείσιμο των συνεδριών της Ομάδας Ψυχολογικής Υποστήριξης για το καλοκαίρι!