Συμμετοχή του συλλόγου μας στο 4ο Ετήσιο Συνέδριο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου-ΕΛΛΟΚ

Στο 4ο Ετήσιο Συνέδριο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου-ΕΛΛΟΚ, που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Α.Ε του προέδρου της δημοκρατιας κ. Προκόπη Παυλοπουλου συμμετείχε ο σύλλογός μας το τριήμερο 31.01.2020-02.02.2020. Εκπρόσωποί μας, η πρόεδρος κα Μάρω Γέμελα, η ταμίας του Δ.Σ κα Πένυ Κοζιώτη, τα μέλη του Δ.Σ. κα Νατάσα Μαρλαγκούτσου και κα Κατερίνα Δέδε και ο ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτής κ. Alexandros Mousouros, που μαζί με την κα Νατάσα Μαρλαγκούτσου, είναι οι εκπρόσωποι του συλλόγου μας στην ΕΛΛΟΚ για την τριετία 2020-2022.
Ο καρκίνος αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για τα Συστήματα Υγείας σε όλο τον κόσμο και την πιο σοβαρή απειλή για την υγεία του παγκόσμιου πληθυσμού.
Ξεκάθαρο μήνυμα προς την Πολιτεία και όχι μόνον προς το Υπουργείο Υγείας, για τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει, στέλνει η μεγάλη κοινότητα των ασθενών και των επιβιωσάντων από καρκίνο και οι οικογένειες τους. Μήνυμα που αφορά όχι μόνον θέματα πολιτικής για τον καρκίνο και την υγεία αλλά και θέματα που αφορούν την παροχή υπηρεσιών υγειονομικής και ογκολογικής περίθαλψης και φροντίδας, την απασχόληση, την πρόνοια.

Συμμετοχή του συλλόγου μας στο 4ο Ετήσιο Συνέδριο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου-ΕΛΛΟΚ