Εναρξη ομάδας υποστήριξης φροντιστών πασχόντων από καρκίνο και χρονίες ασθένειες

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Αργολίδας ΣΥΚΑ.ΦΙ.ΑΡ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ενημερώνει, ότι το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, στα γραφεία του Συλλόγου, ξεκινά τις συναντήσεις της η « Ομάδα Υποστήριξης Φροντιστών Πασχόντων από Καρκίνο και χρονίων ασθενειών» , που σκοπό έχει στην ψυχολογική στήριξή τους. Συντονιστής της ομάδας είναι ο κ. Αλέξανδρος Ν. Μουσούρος, Κλινικός Ψυχολόγο BA, MSc – Ψυχοθεραπευτής Master Practitioner in Cognitive Behavioral Therapy, BACP Member.
Η συχνότητα της ομάδας θα είναι ανά 15 ημέρες, με διάρκεια 2 ωρών τη φορά. Η ομάδα θα αποτελείται στο μέγιστο από 15 άτομα. Η διάρκεια κάθε κύκλου περιλαμβάνει ένα ακαδημαϊκό έτος. Ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας θα είναι βιωματικός. Βασικοί στόχοι της ομάδας είναι το μοίρασμα, το δέσιμο των μελών, η συναισθηματική αποφόρτιση, η ψυχολογική υποστήριξη και η εκμάθηση νέων δεξιοτήτων. Επειδή το αύριο το φτιάχνουμε σήμερα, καλό είναι στο όποιο ταξίδι να μην ταξιδεύουμε μόνοι. «Μπορεί μόνος να πηγαίνεις πιο γρήγορα, αλλά με παρέα θα πας πιο μακριά». Ελάτε λοιπόν να κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι αυτογνωσίας και να πάμε όσο πιο μακριά εμείς θέλουμε.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του συλλόγου 27510-68858 κατά τις ώρες λειτουργίας του (Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη – Παρασκευή 10πμ-1μμ και Τετάρτη 6-9μμ )

Εναρξη ομάδας υποστήριξης φροντιστών πασχόντων από καρκίνο και χρονίες ασθένειες