Ξεκινούν οι συναντήσεις της η Ομάδα Ψυχολογικής Υποστήριξης & Ενδυνάμωσης Ασθενών.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” ενημερώνει οτι ξεκινά τις συναντήσεις της η Ομάδα Ψυχολογικής Υποστήριξης & Ενδυνάμωσης Ασθενών.
Στην ομάδα συμμετέχουν ασθενείς, άντρες και γυναίκες που νοσούν τώρα ή έχουν νοσήσει μέσα στα τελευταία 2 χρόνια. Στόχος της ομάδας είναι οι ασθενείς να μοιραστούν θέματα που τους απασχολούν και να πάρουν τη στήριξη που χρειάζονται για να μπορέσουν με αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό τους να αντιμετωπίσουν όχι μόνο την ασθένειά τους αλλά και ότι τους απασχολεί. Γιατί….μέσα στην ομάδα τα προβλήματα διαιρούνται και οι χαρές πολλαπλασιάζονται!
Με αφορμή την έναρξη των συναντήσεων, το Δ.Σ. του Συλλόγου καλούμε όλους τους ασθενείς-μέλη μας για να περάσουμε ένα όμορφο και χαλαρό απόγευμα, αλλά και για να γνωριστούμε καλύτερα, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 στις 6 το απόγευμα στα γραφεία μας (Γούναρη 47-Αργος), παρουσία και της υπεύθυνης συντονίστριας της Ομάδας Ψυχολογικής Υποστήριξης & Ενδυνάμωσης Ασθενών κ. Εμμανουέλας Κούρου, Ψυχολόγου MSc-Ψυχοθεραπεύτριας. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 2751068858 κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων του Συλλόγου

Ξεκινούν οι συναντήσεις της η Ομάδα Ψυχολογικής Υποστήριξης & Ενδυνάμωσης Ασθενών.