Διοργάνωση ημερίδας στο Άργος

Στην φιλόξενη και ζεστή αίθουσα του Κέντρου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδας ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» διοργάνωσε ημερίδα το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 και ώρα 19.00 με θέμα: «Σύγχρονη ογκολογική προσέγγιση στη Γενική Χειρουργική. Τι κάνουμε σήμερα; Κακοήθεις παθήσεις θυρεοειδούς και ενδοκρινών αδένων»
Το θέμα ανέπτυξαν οι κ.κ. Χαρίλαος Μπαρλιάς, ειδικός Ακτινοδιαγνώστης-Επιστημονικός υπεύθυνος «Ακτινοδιάγνωση κατ’οίκον» και Εμμανουήλ Τσίγκος, Διευθυντής του Τμήματος Χειρουργικής Ογκολογίας και Ενδοκρινών Αδένων στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, Επιστημονικά υπεύθυνος του Χειρουργικού Τμήματος της Ιατρικής Μέριμνας.
O δυο ομιλητές αναφέρθηκαν στην ογκολογική χειρουργική που είναι υποειδικότητα της γενικής χειρουργικής και εστιάζει στη χειρουργική θεραπεία του καρκίνου καθώς και στις απαράβατες συγκεκριμένες αρχές που διέπουν την ογκολογική χειρουργική και οι οποίες πρέπει να τηρούνται σε κάθε επέμβαση.
Στην εκδήλωση, που άνοιξε με χαιρετισμό η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μάρω Γέμελα, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού Δ. Αργους-Μυκηνών κ Βαγγέλης Τζαβέλλας, η τοπική σύμβουλος Αργους κ. Πέννυ Μπρούσαλη-Καχριμάνη-φιλόλογος, η πρόεδρος του ΔΣ του Ερυθρού Σταυρού Αργους κ. Δήμητρα Μουρλούκου, o τ. Πρόεδρος του ΕΕΣ κ. Ανδρέας Πραξιτέλους, η ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια κ. Εμμανουέλα Κούρου καθώς και πλήθος κόσμου.
Η ημερίδα έκλεισε μελωδικά και όμορφα με τα μέλη του group “Rock ‘n’ Roll Children” Εμμανουήλ Τσίγκο και Γιάννη Παπανικολάου.

Διοργάνωση ημερίδας στο Άργος