7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών

Όπως κάθε χρόνο πραγματοποιήθηκε και φέτος και συγκεκριμένα την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Caravel το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών – Patients in Power Conference στο οποίο συμμετείχαν και ασθενείς του Συλλόγου μας.

Το Συνέδριο αποτέλεσε την πλατφόρμα διάδρασης μεταξύ των ασθενών, των εκπροσώπων των φορέων και Οργανισμών υγείας, της Πολιτείας και των άλλων επαγγελματιών Υγείας, οι οποίοι συμμετείχαν στα πάνελ συζήτησης με στόχο τη χάραξη πολιτικών για τη διαμόρφωση ενός πραγματικά ασθενοκεντρικού συστήματος Υγείας.


Στόχος του Συνεδρίου ήταν, ασθενείς από όλη την Ελλάδα να ενώσουν τη φωνή τους, να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες και να συντονίσουν τη δράση τους οριζόντια και ανεξαρτήτως επιμέρους παθήσεων, για την επίλυση των κοινών τους προβλημάτων.
Το Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών – Patients in Power Conference αποτελεί τον μεγαλύτερο ετήσιο θεσμό που συγκεντρώνει τα μέλη πάνω από 80 Συλλόγων Ασθενών από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με στόχο την ανοιχτή ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών και τον συντονισμό των δράσεων τους για την αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων τους.

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών