Κάνε δωρεά

Πώς μπορείτε να ενισχύσετε οικονομικά τη δράση του συλλόγου μας:

1.Με κατάθεση μέσω Τράπεζας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

ALPHA BANK Αρ. Λογ/σμού: 883002101021162

2. Κάνε δωρεά μέσω web banking χρησιμοποιώντας τα εξής στοιχεία:

ALPHA BANK IBAN: GR0201408830883002101021162

3. Μπορείς να μας στηρίζεις σε σταθερή βάση, μέσω πάγιας εντολής, δίνοντας δηλαδή στην τράπεζα σου εντολή να μεταφέρει -χρεώνοντας τον τραπεζικό λογαριασμό ή την πιστωτική σου κάρτα – το ποσό που έχεις επιλέξει, με την περιοδικότητα που επίσης έχεις επιλέξει, στο σύλλογό μας. Σε περίπτωση που αλλάξεις γνώμη, μπορείς να ακυρώσεις ανά πάσα στιγμή την πάγια εντολή προς την τράπεζά σου.

4. Δωρεά με αφορμή κάποιο ευχάριστο γεγονός

Με αφορμή κάποιο ευχάριστο γεγονός της ζωής σας, όπως γάμο, γενέθλια, γιορτή, μπορείτε να ζητήσετε από τους αγαπημένους σας, αντί για δώρο, να κάνουν μια δωρεά στο σύλλογό μας. Ο σύλλογος μας θα στείλει ευχαριστήριο στους καταθέτες και θα σας ενημερώσουν για τις δωρεές που έγιναν χάρη σε σας.

5. Δωρεά στη μνήμη κάποιου αγαπημένου προσώπου

Μια δωρεά στη μνήμη ενός αγαπημένου σας προσώπου, μας δίνει την ευκαιρία να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Μαζί με τη δωρεά σας, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τα πλήρη στοιχεία του ανθρώπου στη μνήμη του οποίου γίνεται η δωρεά είτε τηλεφωνώντας στο 2751068858 ή μέσω email στο sykafiar.arg@gmail.com για να σταλεί επιστολή στην οικογένεια του εκλιπόντος.

6. Δωρεά Κληροδοτήματος

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι κληροδοτούν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις αναγράφοντας τους ως δικαιούχους στις διαθήκες τους. Αυτές οι πράξεις γενναιοδωρίας βοηθούν στην οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος για τους ανθρώπους σε ανάγκη.

 

Ακόμα και η πιο μικρή δωρεά είναι πολύτιμη και μπορεί να ενισχύσει την προσπάθειά μας! 

Σας ευχαριστούμε !